Telegram Group Search
🔹 طراحی صورت نامزدان ریاست جمهوری توسط هوش مصنوعی

@iran_news 🇮🇷
🟩 به روزنامه‌نگار در بند، یاشار سلطانی
🔴 به‌ پای دارنده‌ی آتش‌ها
🍀
@mardomdaran
✍️ پوریا سوری


💠 ساعت ۱۲ ظهر است، طبق وعده‌مان تماس می‌گیرم اما بی‌پاسخ ماند. بنا بود بعدازظهر همدیگر را ببینیم، نه برای تبادل خبر و گزارش و حرف و حدیثی! قراری دوستانه داشتیم برای باخبر شدن دو دوست از حال و روزگار و زندگی هم، رسم رفاقت همین است.

🔸ساعتی از ظهر گذشته که خبر می‌رسد قاصد شورای نگهبان در راه وزارت کشور است و اسامی نامزدهای انتخابات ۱۴۰۳ تا دقایقی دیگر اعلام خواهد شد. خبرگزاری مهر به صورت غیررسمی اسامی را زودتر منتشر می‌کند، قالیباف هست و لاریجانی نه. همه در حال گمانه‌زنی‌ هستند. در همین اثنا شایعه‌ی بازداشت یاشار سلطانی می‌پیچد و خیلی زود همزمان با اعلام رسمی نامزدها، تایید می‌شود که یاشار را از دادسرا برای اجرای حکم به اوین برده‌اند. دلیل بی‌پاسخ ماندن تماسم مشخص می‌شود.

🔸به دفتر یاشار زنگ می‌زنم، خانم میرغفاری تایید می‌کند که صبح، تلفنی برای صحبتی دوستانه احضارش کرده‌اند، اما نه او، نه من، نه وکیل و نه خانواده، حتی خود یاشار هم نمی‌دانسته که پیش از اعلام نامزدها قرار است روزنه‌‌ای که افشاگر فساد و رانت‌های زیاد و کم است بسته شود، طبق عادت هر روز همه داشتیم زندگی‌مان را می‌کردیم و بنا نبود یکی از ما پشت میله‌ها بیفتد.

🔸آشنایی‌ام با یاشار حالا یک‌دهه را رد کرده، پیش از ماجرای املاک نجومی که باعث شهرت او و البته زندان‌ افتادنش شد تا هم‌اکنون که باز هم در زندان است. به گمانم اینقدر با او زیسته‌ام که امروز از او برایتان بنویسم؛ یاشار سلطانی در طی دوره‌ی روزنامه‌نگاری خود پله پله شمایلی را ترسیم کرد که پیش از او در ساختار رسانه‌ای ایران همتایی نداشت؛

🔸«روزنامه‌نگاری تحقیقی» که حوزه‌ی عملکردش فساد سیستماتیک و اداری در ساختار کشور بود، آنهایی که دستی بر آتشِ روزنامه‌نگاری در ایران دارند می‌دانند که این حوزه دارای آسیب‌های فراوان و مخاطراتی‌ست که به آنی می‌تواند تعادل «بندبازی» به نام روزنامه‌نگار تحقیقی را برهم بزند و او را به ورطه‌ی بدنامی یا دروغ بیندازد و اعتباری که ساخته را یک‌شبه بر باد رفته ببیند.

🔸از همین روست که اهمیت کار یاشار سلطانی در طی یک‌دهه‌ی گذشته در سپهر سیاست و روزنامه‌نگاری ایران، قابل مثال و نمونه‌ای عالی از حضور یک شخصیت افشاگر و جسور با کارنامه‌ای قابل قبول است.

🔸در روزگاری که فیک‌نیوزها و اخبار جهت‌دهی شده، اسناد غیرمعتبر و گمراه‌کننده، رشوه و رانت و فساد مالی و اخلاقی و ده‌ها آسیب دیگر توانسته هر مدعی مبارزه با فسادی را به طمع انداخته و طعمه کند و به زیر کشد، یاشار با اتکا به عزت نفس و خطوط قرمز روشنی که برای خود و زندگی‌اش ترسیم کرده تا به امروز توانسته به عنوان نمادی از غواصی در دریای فساد و تردامن نشدن باشد و این مهم اصلا دستاورد کمی نیست.

🔸او در طی یک دهه‌ی گذشته ژانری از روزنامه‌نگاری را احیا کرد و قوام بخشید که بعدها از دهان سیاست‌گذاران کشور با عنوان سوت‌زنی و افشای فساد درباره‌اش بسیار شنیدیم و البته پاداش آن را هم در حال دیدنیم؛ اوین.

🔸من علاقه‌ای به بت‌ها و نمادهای برساخته توسط هیجانات عمومی ندارم، قصدم هم ساختن چنین شمایلی از یاشار سلطانی نیست، چه آنکه او نیز حتما دارای نقایص و نقاط خاکستری‌ای هست که هر انسانی در سرشتش دارد.

🔸اما بنایم در این یادداشت نکوداشت کسی است که با همه‌ی مخاطراتی که می‌شناسیم و نمی‌شناسیم، همه‌ی مصایبی که شفاف‌ترین و کم‌هزینه‌ترینش او را به پشت میله‌های اوین فرستاده، جسورانه در تمام روزهای پرفراز و نشیب و تلخ ایران همراه مردم ایران بوده و برخی از مهمترین گلوگاه‌های مثالی فساد و رانت در ایران توسط او شناسایی شده و روشنگری عمومی درباره‌ی آن اتفاق افتاده است.

♦️متن کامل یادداشت را در 👈روزنامه شرق بخوانید

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardimdaran
.
🟩 شناسنامه شغلی مشاغل روابط‌عمومی تصویب شد

🍀 @mardomdaran

💠 شناسنامه شغلی مشاغل روابط‌عمومی در نخستین جلسه شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در سال ۱۴۰۳ با حضور میثم لطیفی؛ معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، سپهر خلجی؛ رئیس شورای اطلاع‌رسانی و سایر اعضای شورا، ۲۲ خردادماه بررسی و تصویب شد.

🔸عناوین مشاغل روابط‌عمومی که در این جلسه تصویب شد، شامل مدیر ارتباطات و اطلاع‌رسانی، کارشناس ارتباطات، کارشناس تولید و انتشار محتوا، کارشناس افکارسنجی و تحلیل رسانه‌ها و متصدی رویدادهاست.

🔸همچنین شغل کارشناس روابط‌عمومی به عنوان یک شغل چند پیشه، در کنار شغل مدیر ارتباطات و اطلاع‌رسانی حسب نیاز برای برخی دستگاه‌های تابعه و دستگاه‌های سطوح استانی نیز تصویب شد.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
🟩 دلایل موافقان و مخالفان شرکت در انتخابات!

🍀 @mardomdaran
✍️ مهران صولتی


💠 انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری جامعه ایران را دوشقه کرده و گفت‌و‌گوهای فراوانی را موجب شده است. فارغ از افرادی که با رویکردی مناسکی به انتخابات می‌نگرند و همواره در آن شرکت می‌کنند این رویداد بیشتر به اختلاف نظر میان شهروندانی دامن زده است که سال ۹۶ برای آخرین بار در انتخابات شرکت کرده‌اند.

🔸اما تایید صلاحیت مسعود پزشکیان به شقاقی مجال بروز داده که در سه انتخابات پیشین پنهان مانده بود بیشتر از آن‌رو‌ که برای بسیاری عدم شرکت در آن‌ها بدیهی به نظر می‌رسید.

🔸تا این‌جای کار اما شاید بتوان دلایل موافقان و مخالفان شرکت در انتخابات آینده را به شرح زیر فهرست کرد:


چرا در انتخابات شرکت می‌کنم؟

🔺 شرکت در انتخابات به معنای باز کردن فضایی برای تنفس جامعه مدنی است.

🔺 شرکت گسترده و پیروزی متعاقب آن موجب تزریق امید و انگیزه برای تداوم فعالیت‌های سیاسی، مدنی و توسعه‌ای است.

🔺 مشارکت در انتخابات به معنای پایان دادن به احساس تحقیرشدگی ذیل حکمرانی نابلدان است.

🔺 شرکت مانع از به قدرت رسیدن توهم‌فروشان، خیال پردازان، و فرصت سوزان می‌شود.

🔺 مشارکت و پیروزی نامزد اصلاح طلبان موجب ورود متخصصان به بدنه بروکراسی می‌شود.

🔺 شرکت در انتخابات و پیروزی پزشکیان موجب کند شدن روند پرشتاب مهاجرت نخبگان می‌شود.

🔺 مشارکت و پیروزی نامزد اصلاح‌طلبان موجب تغییر فضای سنگین جهانی منجر به تحریم علیه ایران می‌شود.

🔺  شرکت و‌ پیروزی موجب تقویت هم‌افزایی جامعه و حکومت در مسیر توسعه می‌شود.

🔺 هرگونه تحول در شیوه حکمرانی منوط به ایجاد شکاف در ساخت قدرت و حضور میانه‌روها در آن می‌باشد.

🔺 رای ندادن کنشی سلبی، انفعالی و فاقد افق‌گشایی برای آینده است و در پنج سال گذشته دستاورد ملموسی در پی نداشته است.


چرا در انتخابات شرکت نمی‌کنم؟

🔺 شرکت در انتخابات موجب مشروعیت بخشی به حکومت می‌شود.

🔺 حکومت مشارکت در انتخابات را مصادره به‌ مطلوب در راستای منافع خود می‌کند.

🔺 شرکت موجب تجدید حس فریب‌خوردگی در رای دهندگان می‌شود.

🔺 رئیس جمهور قدرت انجام تغییرات معنادار را ندارد.

🔺 سیاست‌گذاری کلان کشور در حیطه اختیارات رئیس جمهور نیست.

🔺 شرکت کردن موجب هدر رفتن خون معترضان جنبش زن، زندگی، آزادی می‌شود.

🔺 پیروزی پزشکیان موجب طولانی شدن عمر جمهوری اسلامی می‌شود.

🔺 پیروزی نامزد اصلاح طلبان موجب کاهش فشارهای جهانی بر جمهوری اسلامی می‌شود.

#انتخابات
#موافقان
#مخالفان

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran
🗞 روزنامه جوان:

🟩 اینترنت آزاد را برای ترویج فساد اخلاق می‌خواهید

💠 روزنامه جوان نوشت:


🔸حسین انتظامی که دو شب پیش در جایگاه کارشناسان میزگردهای فرهنگی تبلیغات انتخاباتی تلویزیون حاضر شده بود، خطاب به نامزد مربوطه گفت که «صریح بگو فیلترینگ را رفع می‌کنی یا نه، چون مردم پاسخ صریح می‌خواهند»! اما در واقع این کارشناس است که باید صریح بگوید رفع فیلترینگ را برای چه می‌خواهد؟!

🔸برای نشاندن جوانان پای تماشای محتوای پورن؟، یا برای آزادی شبکه‌های اجتماعی که تحت نفوذ و هدایت صهیونیسم‌اند؟ یا برای کسب‌وکار و آزادی و حقوق بشر؟!

🔸خیانت مدیران سابق در قامت کارشناسان فرهنگی یکی از بزرگ‌ترین ضربات را به هویت دینی و اسلامی ما زده است. کارشناسانی که فاقد صلاحیت فکری و عقلانی درک مسائل جهان و نگاه با بصیرت و معقولانه به امور هستند. سال‌ها خود مجری ممیزی و در سازمان‌های فرهنگی مجری قوانین نظام بوده‌اند، اما ظاهراً به قانون نظام باور نداشته‌اند و فقط در جایگاه مرده‌ شوری مدیریت می‌کرده‌اند!


🌀 متمم: کافر همه را به کیش خود پندارد.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
🟩 تصویری متفاوت از توییتر فارسی
⭕️در گفت‌وگو با «محمد رهبری»، تحلیل‌گر شبکه‌های اجتماعی
🔴 ارتش‌های سایبری، اکانت‌های پولی و دست‌کاری افکار عمومی


🍀 @mardomdaran
✍️ مصاحبه‌گر: فرانک جواهری|روزنامه‌نگار

💠 مردم‌داران ایران: توییتر یکی از۶شبکه اجتماعی اصلی دردنیاست وبیش از ۵۵۰میلیون نفردرآن عضو هستند.سال‌های ابتدایی بعد ازوقایعی چون بهارعربی، تصور آزادی‌بخشی درباره توییتر حاکم بودکه می‌توان باکمک آن جنبش‌های آزادی‌بخش ودموکراسی‌خواه رادرجهان فراگیرکرد،اما اکنون این نگاه تغییرکرده است.

🔸مطالعات داده‌ها، ظهور بات‌ها و ارتش‌های سایبری نشان دادفقط مردم تعیین‌کننده فضای توییتروشبکه‌های اجتماعی نیستند.حالادولت‌ها، قدرت‌ها، نهادها وسازمان‌هایی که پول دارندومی‌خواهنددرعرصه سیاسی هم اثرگذارباشند، به فضای شبکه‌های اجتماعی ازجمله توییتر شکل می‌دهند ودست بالاراپیداکردند.

🔸داده‌های جدید ازنقش توییتر دردست‌کاری افکارعمومی خبر می‌دهد. مطالعات دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد با صد دلار آمریکا می‌توان ارتشی از ربات‌ها را برای ارسال انبوهی از پیام‌ها و اثرگذاری روی کاربران در رسانه‌های اجتماعی به خدمت گرفت.

🔸سازندگان ربات آنها را مثل اسلحه اجاره و در سیستم‌عامل‌های آزاد می‌فروشند و برایشان مهم نیست چه استفاده‌ای از آنها می‌شود. فراگیرشدن استفاده سیاسی از شبکه‌های اجتماعی به صاحبان قدرت و دولت‌ها این امکان را داده تا از این ابزار برای زورگویی و کنترل استفاده کنند، قاعده‌ای که توییتر فارسی هم از آن مبرا نیست.

🔸محمد رهبری سال ۱۴۰۲ از رساله دکترای‌ خود با عنوان «توییتر فارسی و فرهنگ دموکراتیک در ایران» در بازه زمانی سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱ دفاع کرد. او یکی از کسانی است که با دیدی متفاوت و انتقادی به توییتر فارسی نگاه می‌کند.

🔸رهبری می‌گوید داده‌ها نشان داده، از سال ۹۶ به بعد افزایش قطب‌بندی سیاسی در توییتر منجر به ایجاد رادیکالیسم و کاهش رواداری و اعتماد شده است. او سازوکار و تصویری از توییتر فارسی به نمایش می‌گذارد و لشکرهای سایبری داخلی و خارجی را ترسیم می‌کند.

🔸رهبری توضیح می‌دهد که چطور برخی اکانت‌ها هزینه دریافت می‌کنند تا به اصطلاح “پروژه” بگیرند. استفاده از توییتر برای دست‌کاری افکار عمومی، تخریب و قلدری مجازی فقط منحصر به توییتر فارسی نیست و مشکلی است که در همه دنیای مجازی وجود دارد.

🔸 تابستان ۱۴۰۲، ایلان ماسک، صاحب جدید شرکت، نام این شبکه اجتماعی را به «ایکس» تغییر داد، اما هنوز در ایران به اسم توییتر شناخته‌شده‌تر است. برای همین در مصاحبه اسم این شبکه را تغییر ندادیم.

◼️ نگاه شمابه شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه توییتر‌، انتقادی است، باوجوداینکه برخی آن را ابزاری برای دموکراسی می‌دانند.علتش چیست؟

🔸به طور کلی من نگاه انتقادی به شبکه اجتماعی دارم. همه در مورد جنبه‌های مثبت شبکه‌های اجتماعی گفته‌اند، من معتقدم که این جنبه‌های مثبت آشکار است. بالاخره فضای بازتری هست که افراد می‌توانند با هم راحت‌تر گفت‌وگو کنند و انتشار اخبار و اطلاعات راحت صورت می‌گیرد. گاهی اوقات مواردی افشا می‌شود که می‌تواند به نفع جامعه باشد و مواردی از این دست ارتباطات را تسهیل کرده است.

🔸ولی از منظر سیاسی و فرهنگ دموکراتیک که موضوع مطالعات من بود، حداقل توییتر بر اساس داده‌هایی که من در پنج سال بررسی کردم به رواداری کمک چندانی نمی‌کند و باعث کاهش رواداری و در نتیجه کاهش اعتماد در میان کاربرانش می‌شود.

🔸منظورم از اعتماد، اعتماد به نهادهای سیاسی و همچنین اعتماد بیرونی است. ما یک اعتماد درون‌گروهی داریم و یک اعتماد به گروه‌های دیگر. به نظر من به واسطه عضویت در توییتر اعتماد بیرونی به گروه‌های دیگری که فرد خود را عضوشان نمی‌داند، کمتر می‌شود.

🔸بر اساس داده‌های ما، قطبیت سیاسی در توییتر به‌مرور از سال ۱۳۹۶ به این سو افزایش پیدا کرده و همین قطب‌بندی سیاسی در توییتر بی‌اعتمادی و کاهش رواداری را تشدید و به نوعی رادیکالیسم ایجاد کرده است. این بخشی از یافته‌های من بود که در پایان به آن رسیدم.

◼️سازوکار فضای توییتر فارسی به چه شکل است؟ به نظر می‌رسد در توییتر فارسی یکسری لشگرهای سایبری وجود دارد. ابتدا در مورد این لشگرهای سایبری توضیح دهید و اینکه آیا در سایر نقاط دنیا هم وجود دارند؟ با تکیه بر مفهوم لشگرهای سایبری می‌توانید تصویری از توییتر فارسی ترسیم کنید؟

🔸توییتر دوره‌های مختلفی را سپری کرده، وضعیت امروز توییتر به نظر من حتی با یک سال پیش هم متفاوت است. قبل از جنبش «زن، زندگی، آزادی» و بعد از این جنبش، هم‌اکنون هم در قیاس با شش ماه گذشته به نظرم در توییتر فضای متفاوتی داریم. حتی تغییراتی که ایلان ماسک در توییتر ایجاد می‌کند، باز هم فضای توییتر را متحول خواهد کرد و ....

♦️ادامه این مصاحبه را در 👈 شبکه شرق بخوانید

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
پیام آغاز کمپین برای ایران سخنرانی دکتر مسعود پزشکیان
مسعود پزشکیان
🎧 دانلود کنید و بشنوید
🍀 @mardomdaran
⭕️ پيام مسعودپزشكيان به همراهان:

🟩 حرف زدن معجزه می‌کند
🔴 به همه بگویید سرنوشت ملی را باید با همدلی رقم بزنیم

شماعزیزانی که می‌پرسید چه کمکی ازمن برمی‌آید
بدانیدکه نبایدمنتظرکسی دیگربمانید
معطل ستاد وخودمن هم نباشید
این راه را قرار است باهم جلوبرویم
دوهفته وقت داریم وباید باهمه‌ی مردم صحبت کنیم
برای آینده‌مون
برای بچه‌هامون
برای ایران عزیزمون بایدبجنگیم، نبایدخسته بشیم
این شروع یک حرکت سراسری است
برای همه‌ی نیروهایی که می‌خواهندفردای بهتری رارقم بزنن
اگرباورداریدبه این که می‌توانید
به این که اگرمردم بخواهندتغییرات بزرگی می‌تواند اتفاق بیفتد
یک بسم‌الله دیگر
شروع کنید
☎️ تلفن رابرداریدوبه هرکس می‌توانیدزنگ بزنید
درخیابان،مترو و محافل و گروه‌ها در فضای مجازی و واقعی حرف بزنید
حرف زدن معجزه می‌کند
هر جای ایران که هستید به هر کسی دستتون می‌رسدبگویید که سرنوشت ملی را یک نفر و صد نفر رقم نمی‌زنند
تک تک ما باید بخواهیم و تلاش کنیم
همه مردم باید همدل شوند
وقتی نداریم
یک فرصت تاریخی در اختیار داریم و نباید کم بیاوریم

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
☀️ به نام یکتا خالق سزاوار ستایش
💠 @qoranrooz
🌸 ای صبح دمت گرم چقدر ناز و قشنگی
🌸 الحق که صفا بخش دل خسته و تنگی

🌸 یارب تو دراین صبح دل افروز مدد کن
🌸 تا نرم بسازم به تبسم دلِ سنگی

🌸 سلام
صبح شما عالی

🌺 روز جهانی پدر را به رادمردان راستینی که مقام زیبای مردانگی رو درک کرده‌اند تبریک می‌گوییم 🌺

▫️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
▫️ بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

☘️ وَقَضَىٰ رَبُّكَ أَلَّا تَعْبُدُوا إِلَّا إِيَّاهُ وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا إِمَّا يَبْلُغَنَّ عِنْدَكَ الْكِبَرَ أَحَدُهُمَا أَوْ كِلَاهُمَا فَلَا تَقُلْ لَهُمَا أُفٍّ وَلَا تَنْهَرْهُمَا وَقُلْ لَهُمَا قَوْلًا كَرِيمًا

و پروردگارت فرمان داده: جز او را نپرستید! و به پدر و مادر نیکی کنید! هرگاه یکی از آن دو، یا هر دوی آنها، نزد تو به سن پیری رسند، کمترین اهانتی به آنها روا مدار! و بر آنها فریاد مزن! و گفتار لطیف و سنجیده و بزرگوارانه به آنها بگو!

Your Lord has decreed that you shall not worship anyone except Him, and [He has enjoined] kindness to parents. Should any of them or both reach old age at your side, do not say to them, ‘Fie!’ And do not chide them, but speak to them noble words.
--------------------
👈 قرآن کریم؛ سوره اسراء ، آیه ‍۲۳

💠 کانال تلگرامی آیات روزانه قرآن کریم
💠 https://www.tg-me.com/qoranrooz
💠 کانال آیات روزانه قرآن کریم در ایتا
💠 https://eitaa.com/qoranrooz
🟩 وضعیت نامزد ها در مناظره ها

🍀 @mardomdaran

🔴 ۱- پزشکیان:

بی تردید آقای پزشکیان در سخت ترین موقعیت قرار دارد. او بعد از ایجاد موج اولیه درصدد ایجاد یک جهش دیگر است تا فاصله خود را با رقیب اصلی اش یعنی قالیباف کمتر کند. این فشار مضاعف و فزاینده، کار او را در مناظرات دشوار می کند. هر چند او و زاکانی بیشترین قدرت سخنوری را در میان نامزد ها دارند اما هیچ نامزدی نمی تواند با نادیده گرفتن فشار های بیرونی در مناظرات حاضر شود. از طرف دیگر به نظر می رسد پزشکیان تحت فشار است تا چیز هایی را بگوید که شخصا دوست ندارد. لذا ممکن است در مناظره ها پرفورمنس قوی نداشته باشد . بی دلیل عصبانی شود یا رشته کلام را از دست بدهد.

🔴 ۲- قالیباف:

او برای حفظ پیشتازی در انتخابات باید از دو قطبی شدن انتخابات جلوگیری کند و همزمان نشان دهد که بیشترین شانس پیروزی را دارد. از یک سو نباید با پزشکیان دو قطبی درست کند و از سوی دیگر باید مانع شکل گیری دو قطبی پزشکیان - جلیلی شود. انجام همزمان این دو کار بسیار سخت است مخصوصا اینکه قدرت سخنوری او ضعیف تر از پزشکیان و سرعت انتقال پیامش کمتر است. باید دید او در عمل چگونه می تواند خود را بعنوان نامزد اصلی اصول گرایان معرفی کرده و جایگاه خود را تثبیت کند.

🔴 ۳- جلیلی:

او برای دوم شدن می جنگد و می خواهد نشان دهد در رقابت با پزشکیان شانس پیروزی دارد و اگر انتخابات به دور دوم کشیده شود می تواند با کاهش مشارکت،برنده شود. سخت ترین کار جلیلی حرکت به سمت آرای مردد و تعدیل مواضع گذشته خود است. هواداران افراطی او تعدیل مواضع را بر نمی تابند. جنجال بر سر موضع او در قبال گشت ارشاد نشان داد که کار او در این زمینه چقدر سخت و دشوار است.از طرف دیگر جلیلی باید ثابت کند که اصلی ترین نماینده دولت آقای رئیسی است و قاضی زاده این ادعای او را به چالش خواهد کشید و اعتبار آن را زیر سوال خواهد برد. جلیلی علاوه بر داشتن ضعف سخنوری ، زبان دانشگاهی و آکادمیک دارد که باعث کندی و دشواری انتقال پیام می شود.

🔴 ۴- زاکانی:

فشار روی زاکانی کمتر از سه نامزد قبلی است و لذا شانس پدیده شدن دارد. بیان قوی او می تواند امتیازی برایش باشد اما عدم آشنایی با اصول کمپین این توانایی را کاهش می دهد. به نظر می رسد او بیشتر از آنکه برای برنده شدن آمده باشد در صدد افزایش سبد رای خود در میان اصول گرایان است. حملات مکرر به اصلاح طلبان در همین راستا ست. اما او تاکنون دو ضعف عمده داشته است. نخست اینکه فیزیک صورت او و لبخندهای مکررش باعث اخلال در انتقال پیام می شود. حرف جدی می زند اما لبخند بر صورتش دارد. دومین مشکل زاکانی طرح ادعاهایی است که اثبات آن در زمان اندک کمپین ناممکن است. چه کسی باور می کند زاکانی برجام را بیشتر از ظریف خوانده بود و با آن آشنایی داشت. حتی اگر فلان نماینده هم این ادعای او را تایید کند مالکیت ظریف بر موضوع برجام چنان از نظر رای دهنده تثبیت شده است که باور نمی کند حرف زاکانی درست باشد.

🔴 ۵- پورمحمدی:

او آسان ترین کار را پیش رو دارد. نه از جانب اصلاح طلبان و نه از جانب اصول گرایان تحت فشار نیست. امیدی هم به پیروزی ندارد و لذا راحت می تواند حرفهایش را بزند. اما نقشی که او ایفا می کند می تواند وضعیت نامزد های اصول گرا را بدتر کند. نقد او به نامزد های اصول گرا معتبر است و می تواند موضع آنها را در برابر پزشکیان تضعیف کند. به احتمال زیاد اصلاح طلبان خواهند کوشید او چنین نقشی را بازی کند اما معلوم نیست که خود او مایل به چنین کاری باشد.قدرت سخنوری او هم خوب است اما لحن او خطابه ای و به تعبیری منبر گونه است و در مناظره ها باعث کندی در انتقال پیام می شود.

🔴 ۶- قاضی زاده:

او نامزدی بلند پرواز است که ممکن است برای دیده شدن و ایجاد شگفتی به سایر نامزد ها و حتی نامزد های اصول گرا حمله کند. او چند روز قبل تلویحا از جلیلی انتقاد کرد که دعوت آقای رئیسی به حضور در کابینه را نپذیرفته و لذا نمی تواند ادعا کند ادامه دولت اوست. ادعای او در این زمینه برای رای دهنده مردد معتبر است، زیرا تنها عضو کابینه دولت رئیسی در انتخابات است و لذا می تواند کار را برای جلیلی دشوار کند. او هم مثل پور محمدی تحت فشار بدنه رای خود نیست و ممکن است با برخی حرف ها و اقدامات موضع جلیلی را تضعیف یا تقویت کند.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
سخنرانی دکتر حسین امامی با موضوع هوش مصنوعی در روابط عمومی
رادیو مردم‌داران
🎧 دانلود کنید و بشنوید
🟢 @RadioPr
🎙 سخنرانی دکتر حسین امامی

🟩 با موضوع هوش مصنوعی در روابط عمومی داخلی

💢 در دومین اجلاس ملی مدیران روابط عمومی


📅 ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - تهران

🟢 رادیو مردم داران در تلگرام
🟢 https://www.tg-me.com/radiopr
🟣 رادیو مردم داران در اینستاگرام
🟣 https://www.instagram.com/radiopr96
🟠 رادیو مردم داران در ایتا
🟠 https://eitaa.com/radiopr
.
⭕️ مدیر مسئول «اطلاعات»:
🟩 گفتگوهای فراجناحی مرجعیت رسانه‌ای را به داخل کشور باز می‌گرداند


🍀 @mardomdaran

💠 سید عباس صالحی، مدیر مسئول روزنامه اطلاعات در صفحه توییتر خود نوشت:

🔸واقعا چه اشکالی دارد که صداوسیما همین مقدار تحمل را محدود به ایام انتخابات نکند؟

🔸گفتگوهای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی فراجناحی می‌تواند مرجعیت رسانه‌ای را به داخل کشور بازگرداند.

🔸روز انتخابات را پایان این مسیر درست نکنیم.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴پورمحمدی خطاب به صداوسیما و در حمایت از شبکه خانگی:
چرا محدودیت ایجاد می‌کنید و دنبال سلطه هستید؟


⬅️چطور حوزه هایی که کار فرهنگ می کنند و رقیب می شوند با صدا و سیما عیب است؟

⬅️هنر فقط باید در انحصار صدا و سیما باشد؟

⬅️فرهنگ فقط باید دست یک عده سیاسی، نظامی و امنیتی باشد؟

⬅️چرا اجازه نمی دهید بخش خصوصی در فرهنگ جدی عمل کند؟

⬅️چرا اینقدر می بندید و می خواهید سلطه ایجاد کنید؟


⬅️انحصار منشا فساد است، شما به من می گویید فساد

🌍 | خبرگزاری بین المللی شفقنا
🆔 @shafaqna_farsi
🟩 ‏یک فریم و انبوهی از نتیجه‌گیری‌ها برای مخاطب
🍀
@mardomdaran
✍️ امیر ناظمی

◾️۱- کارشناس برنامه به نام شهاب اسفندیاری از بورسیه‌های مسئله‌دار وزارت علوم است، در برابر محمد فاضلی که در همه دوران تحصیل خود، به اتکای توانمندی‌هایش رشد کرده است. این صحنه درکیری میان فرومایگان رانتی در برابر توانمندان خودساخته است.

◾️۲- صداوسیما اتهام را پخش می‌کند، اما برای پاسخ، صدا را قطع می‌کند. این تصویر واقعی صداوسیمایی است که اتهام‌زن و دروغ‌گوست، و حتی اجازه پاسخ را نمی‌دهد.

◾️۳- میزگرد با نام فرهنگی است و به جای پرسش در خصوص سیاست‌های فرهنگی، اتهامات فردی طرح می‌شود. ابن تصویر افول فرهنگ در ایران امروز است، حاصل سال‌ها تولید بازجوخبرنگاران.

◾️۴- دکتر فاضلی صحنه را ترک می‌کند. این تصویر این واقعیت است که شرافت راهی جز خروج از میدان ابتذال ندارد.

◾️۵- دکتر فاضلی میکروفن را پرتاب می‌کند، در حقیقت او میکروفون نداشته‌اش که حتی اجازه صحبت یک دقیقه‌ای در یک ساعت برنامه هم به او داده نشده را کنار می‌گذارد.
این تصویر بازسازی حضور نخبگان فکری در قدرت است. از نخبگان انتظار می‌رود که تنها زینتی باشند بدون حق سخن گفتن.
در برابر این صحنه‌آرایی تنها می‌توان صحنه بازی را ترک کرد تا امکان سوءاستفاده را از بین برد.

◾️۶- پزشکیان از مشاورش دفاع نمی‌کند. اگر پزشکیان نتواند از حق او دفاع کند، چه کسی می‌تواند به او اعتماد کند؟

◾️۷- حضور فردی مانند شهاب اسفندیاری در چنین میزگردی در یک ایران نرمال، حتی احتمال صفر هم نداشت.
این تصویر رشد افرادی است که با تهمت و دروغ رشد کرده‌اند. کسانی که با هر دروغ و فساد و اتهامی رشد می‌کنند و پله‌های نردبانشان ابتذال سیستمی است.
این تصویر سیستم نخبه‌سازی در حکومت فعلی است. پاداش هر خوش‌خدمتی سریع نقد می‌شود تا فرد بر جایگاه‌هایی تکیه بزند که شایسته آن نیست.

🔻و در پایان:

◾️۸- تصویر خروج فاضلی تصویر عصیانی است که در ایران امروز سرکوب شده است. تصویر یک فریاد فروخفته که توان دیدن آن را ندارند و منفعت‌گرایان فاسد اطرافشان نیز آن را عامدانه نادیده می‌گیرند و روزی که دیر است، همه چیز را به آتش خواهد کشید، حتی ایران فردا را.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran
⭕️ واکنش آذری جهرمی به رفتار صداوسیما:

🟩 نشنیدن و هلهله کردن با هدف قطع صدای مظلوم، از سنت امویان است


🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🟩 چه کسی پشت «همستر کامبت» است؟ ادوارد گورینوویچ کیست؟


🍀 @mardomdaran

💠 وبسایت روزنامۀ روسی The Bell اخیرا ادعا کرده است که بر اساس برخی تحقیقاتی که روزنامه‌نگارانش انجام داده‌اند، چهرۀ پشت‌پردۀ بازی همسترکامبت را کشف کرده است.

🔸طبق این گزارش، ادوارد گورینوویچ، کارآفرین روسی در حوزۀ فناوری اطلاعات و بنیان‌گذار شرکت‌های CarPrice و CarMoney، یکی از سازندگان این بازی وایرال‌ شده است.

🔸به گفته پاول دوروف، بنیان‌گذار تلگرام، این پیام‌رسان به مرور زمان قرار است به یک برنامه مشابه با وی‌چت چین تبدیل شود که خدمات مختلفی را در یک پلتفرم ارائه می‌کند.

🔸به گفته برخی منابع، هیاهویی که پیرامون همستر کامبت شکل گرفته، بزرگترین کمپین تبلیغاتی رایگان در تاریخ تلگرام است.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran

🔴 میزان تماشای نخستین مناظره و پیگیری اخبار انتخابات در آخرین نظرسنجی ایسپا

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
2024/06/20 02:06:58
Back to Top
HTML Embed Code: